A sosit timpul sa comanzi ceva frumos ?

1.Arunca o privire peste modele

Avem destule modele de unde sa alegi !
Relaxeaza-te si uite-te peste podusele noastre si vezi daca gasesti ceva ce iti place !

2.Creaza-ti cont:

Dupa crearea unui cont (acceseaza aici) vei putea monitoriza statusul comenzi tale, sa vezi vechile comenzi, iar la plasarea unei comenzi noi nu va mai fi nevoie sa reintroduci datele de livrare daca doresti sa ajunga in acelasi loc ca si comanda precedenta. Daca doresti sa faci modificari de livrare acceseaza zona ,,Adrese” din contul tau si faci modificarile dorite.

3.Personalizeaza

In functie de grafica aleasa ceasurile se pot personaliza cu numarul de inmatriculare de la masina, numele personal, denumirea firmei, diverse texte care se pot incadra in dimensiunile aferente, sau fata de ceas care este printata pe o foaie tip A4 cu adeziv ce se lipeste pe ceas; poate fi modificata cu propriile dumneavoastra imagini.

Daca doriti realizarea unei grafici noi de la 0 se va percepe o taxa de 30 de lei. Micile modificari, gen: schimbare nume, modificare nr de inmatriculare sunt incluse in pretul ceasului..

La completarea formularului de comanda se poate adauga imaginea care sa fie pentru cadranul de ceas in caz ca ati selectat personalizata.

Modificarile se pot specifica in casuta ,,Nota Comanda” atunci cand plasati comanda.

4.Verificati cu atentie !

Am ajuns si la acest pas, verificati foarte, foarte bine toate datele si cerintele trecute, deoarece odata ce grafica este facuta/modificata, nu se mai poate schimba.

5. Termenul de executie si livrare

Termenul de procesare a fiecarei comenzi este de 5 – 7 zile lucratoare, avand in vedere ca depinde de numarul de comenzi care se afla in desfasurare, de complexitatea ei si de cantitatea de produse solicitate, finalizarea comenzii poate dura ceva mai mult motiv pentru care ne rezervam dreptul de a va anunta cand va fi gata comanda dumneavoastra.

6. Asamblare si Livrare !

Comenzile care vor fi trimise prin curier vor fi livrate intr-o cutie ce contine ceasul, mecanismul dezasamblat si instructiunile de montare, impachetate in folie cu bule pentru a nu se distruge pe parcursul transportului.

Comenzile care se vor ridica personal, se vor onora intr-o cutie unde se afla ceasul complet asamblat.

7. Tarif de transport

Livrare se va face cu firma de curierat Fan Courier
24 lei la oras – pe langa pretul produsului/produselor comandate.
37 lei in sat/comuna – pe langa pretul produsului/produselor comandate. 
Comenzile ce depasesc 400 RON vor beneficia de transport gratuit.